"SCHIP AHOY"

Zeemanskoor Angeren

Schrijf met het formulier onderaan de pagina een bericht in het gastenboek. 

Het bericht is pas zichtbaar na goedkeuring.

mies: gezellige avond

Wat was het weer een knal avond  zaterdag gezellig en wat hadden Leo en Paulien het weer fantastisch voor elkaar

daarvoor nog bedankt gr mies


30. 08. 2017
Vanuit de stuurhut: Clubkas campagne

Bedankt allemaal!!

Vanuit  onze stuurhut willen wij graag iedereen bedanken die een stem op ons heeft uitgebracht tijden de Rabo clubkascampagne.

Wij hebben het mooie bedrag van €461,61 in ontvangst mogen nemen.

Hopen volgend jaar weer op uw stem te mogen rekenen.

Namens de gehele bemanning van Schip Ahoy bedankt!!!!


21. 06. 2017
Zeemansvrouw: Eerste lustrum

5 jaar Schip Ahoy!!!!!

5jaar, dit wilde de bemanning van Schip Ahoy niet stilletjes voorbij laten gaan. We werden uitgenodigd op zondag 15 januari  voor n heerlijke brunch in de Kolk..Buiten vroor het flink maar binnen was het behaaglijk en gezellig. Ondanks enkele zieken schoven er 94 aan om te toosten op dit jubileum.Voorzitter Geert blikte nog even terug naar het begin,waar op 9 januari 2012, 13 mannen bij elkaar kwamen om een Zeemanskoor te vormen.Na drie maanden durfde ze het al aan een optreden te verzorgen tijdens de Lentekriebels in Angeren.Nu vijf jaar later 55zingende bemanning, en een flink uitgebreid combo. Ans ( vanaf het eerste uur) kreeg een welverdiend bloemetje) .Gert begonnen als dirigent matroos, wist snel op te klimmen tot 1ste  kapitein, waarvoor de voorzitter een warm applaus vroeg. Hij bedankte allen ,ook de stille krachten die er zijn bij de hand en spandiensten.Want samen sta je sterk. Hij sprak de wens uit dat dit mooie koor nog vele jaren mag door gaan. Natuurlijk werd er ook nog spontaan gezongen. Het spreekwoord luid" de beste stuurlui staan aan wal" maar ik hoop dat de gehele bemanning nog meevaart bij het volgende jubileum.

Schip Ahoy bemanning hartelijk gefeliciteerd met jullie eerste jubileum en..... Blijf lekker zingen!!!!!

Een zeemansvrouw

 

 


16. 01. 2017
theo: oud en nieuw

Aan alle leden van het Zeemanskoor en partners een gezond en een veel zangplezier in 2017

Theo-Diny


28. 12. 2016
Marijke Nat: optreden openlucht museum

Afgelopen zondag was ik in het Openlucht Museum in Arnhem en werd verrast door een fantastisch optreden door het zeemanskoor Schip A'hoy! Je werd als het ware meegenomen over onze aardbol, liedjes uit allerlei landen kwamen voorbij, heel goed gezongen. En het enthousiasme van de dirigent was enorm, genoten alleen al van die man. En zijn enthousiasme straalde ook af op de leden van het koor. Ook genoten van de optredens van de solisten. Ondanks de regen had ik een heerlijke dag!


27. 06. 2016
 

Voeg een bericht toe