"SCHIP AHOY"

Zeemanskoor Angeren

Nieuws

SCHIP AHOY” VAART UIT!

.

De bemanning van Zeemanskoor ‘Schip Ahoy’ is volop bezig met het volstouwen van de driemaster, eind januari is de muzikale cruise weer begonnen met ons jaarlijks optreden in het Dorpshuis, het was weer een feestje in een uitverkocht huis. Naast de gebruikelijke leeftocht en de nodige spiritualia, wordt het ene na het andere nieuwe lied aan boord gebracht om er straks, in iedere haven die wordt aangedaan, flink en luidkeels mee te kunnen uitpakken. De hutkoffers en valiezen worden uiteraard aangevuld met vele andere bekende zeemansliederen uit het rijke repertoire van ‘Schip Ahoy’.

Komend jaar staat er een grootse Zuiderzeetournee op het programma, met als hoogtepunten twee zeer aansprekende evenementen:  ‘Sail Kampen’ op Paaszaterdag -31 maart- zijn we alweer voorbij gevaren, (daarbij waren wij uitgebreid te zien op RTV Oost); 

Van 3 tot en met 6 augustus hebben wij gebivakkeerd in Harlingen. Met prachtig weer en met een prachtig publiek hebben wij deze dagen 4 optredens verzorgd. Voor ons was dit evenement ook een feest.

Ook Nijkerk hebben we aangedaan, daarmee is de reis langs de Zuiderzee voorbij. Vanzelfsprekend zal er in 2018 ook weer heel wat keren worden afgemeerd in de eigen regio. Zowel bij zorginstellingen, plaatselijke evenementen alsmede andere feesten en partijen zal ‘Schip Ahoy’ dan ook menigmaal voor anker gaan.

Op zondag 4 november is er een muzikaal treffen in de Theaterkerk in Bemmel. Het concert begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur.met wisselende optredens van Lingewaardse muziekgezelschappen: Zeemanskoor Schip Ahoy uit Angeren, Bigband Bemmel en RDM Gendt. Hier kunt luisteren naar een groot scala van zeemansliederen, swing en bigbandmuziek.

Toegangsprijs: 10 euro. Kaarten zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Op onze Agenda ziet u een volledig overzicht van  de optredens die nog komen in 2018.

 

 

 

 

 

Wilt u ons koor boeken voor uw evenement
of wilt u meer informatie?
Neem contact op met Ton de Jong
0344 – 642081
Email: tonenildadejong@gmail.com

Copyright Parini ICT 2015 - 2018