"SCHIP AHOY"

Zeemanskoor Angeren

Nieuws

SCHIP AHOY” VAART UIT!

.

De bemanning van Zeemanskoor ‘Schip Ahoy’ is volop bezig met het volstouwen van de driemaster, eind januari is de muzikale cruise weer begonnen met ons jaarlijks optreden in het Dorpshuis, het was weer een feestje in een uitverkocht huis. Naast de gebruikelijke leeftocht en de nodige spiritualia, wordt het ene na het andere nieuwe lied aan boord gebracht om er straks, in iedere haven die wordt aangedaan, flink en luidkeels mee te kunnen uitpakken. De hutkoffers en valiezen worden uiteraard aangevuld met vele andere bekende zeemansliederen uit het rijke repertoire van ‘Schip Ahoy’.

Komend jaar staat er een grootse Zuiderzeetournee op het programma, met als hoogtepunten twee zeer aansprekende evenementen:  ‘Sail Kampen’ op Paaszaterdag -31 maart- zijn we alweer voorbij gevaren, (daarbij waren wij uitgebreid te zien op RTV Oost); 

Van 3 tot en met 6 augustus hebben wij gebivakkeerd in Harlingen. Met prachtig weer en met een prachtig publiek hebben wij deze dagen 4 optredens verzorgd. Voor ons was dit evenement ook een feest.

Ook Nijkerk wordt 1 september nog aangedaan, (tijdens het 8 koren festival), waarmee deze trip wordt afgesloten. Vanzelfsprekend zal er in 2018 ook weer heel wat keren worden afgemeerd in de eigen regio. Zowel bij zorginstellingen, plaatselijke evenementen alsmede andere feesten en partijen zal ‘Schip Ahoy’ dan ook menigmaal voor anker gaan.

Het programma voor dit festival is al bekend. Wij treden die middag 3 maal op: 

Om 13.40 uur aan het Havenplein; om 15.00 uur op het Wheemplein en tenslotte om 16.20 uur op Het Plein.

Op   www.zeemanskoornijkerk.nl kunt u alle informatie over dit festival vinden.

Een week eerder, zaterdag 25 augustus, hebben wij een optreden in Landwinkel De Woerd, Woerdsestaat 4 in Ressen. Wij treden daar op om 13.00 uur en 15.00 uur.

 Op onze Agenda ziet u een volledig overzicht van  de optredens die nog komen in 2018.

 

 

 

 

 

Wilt u ons koor boeken voor uw evenement
of wilt u meer informatie?
Neem contact op met Ton de Jong
0344 – 642081
Email: tonenildadejong@gmail.com

Copyright Parini ICT 2015 - 2018