"SCHIP AHOY"

Zeemanskoor Angeren

Nieuws

SCHIP AHOY VAART UIT !

 

 

 

 Zondag 18 juni zingen wij tijdens de koopzondag op het podium van Odeon in het centrum van Huissen. Op Vaderdag zult u heel veel enthousiaste vaders zien en horen zingen.

Wij treden op om 13:30 uur, ons tweede optreden begint om 15:30 uur.

 

Vrijdagavond 23 juni organiseert het Huis van Ochten een muzikale avond, waarvoor wij zijn uitgenodigd, iedereen is deze avond van harte welkom. Ons optreden daar begint om 19:30 uur.

En op donderdag 29 juni gaan wij in Den Helder zingen tijdens Sail Den Helder . Op die dag komen ook ruim 30 imposante zeilschepen aan tijdens The Tall Ship Races 2023.

Ons eerste optreden in Den Helder is om 12:00 uur

 

Zondag 2 juli vindt de Open Air Mis aan de Sterrenschans bij de Schippersmast, Pannerdenseweg in Doornenburg plaats. Tijdens deze mis zingen wij ook enkele liederen. De mis begint om 15:00 uur. Na afloop van de mis gaan wij nog even door met zingen.

 

 

 

 Lijkt met elkaar zingen in een koor u leuk, er is weer ruimte voor nieuwe zangers . U bent van harte welkom om eens te komen luisteren op de maandagavond. Wilt u dat wel van te voren kenbaar maken aan Jan Wanders, zijn gegevens staan onder aan deze pagina.

 

 

In de Gallery staan  foto's van onze optredens. Wanneer u een foto selecteert en er vervolgens op klikt, wordt deze foto uitvergroot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zeemanskoor

 

Wilt u ons koor boeken voor uw evenement
of wilt u meer informatie?
Neem contact op met Jan Wanders
06 – 34396902
Email: PRJan@zeemanskoorangeren.nl